Тазик замість фонтану

Наше місто сюрпризів та подарунків поповнилось недавно ще одним – фонтаном (чи то басейном) біля новозбудованого «СІТІ-ЦЕНТРУ» поряд з вулицею Радянська, 32.

Назвати фонтаном згадану споруду у повному розумінні цього слова язик не повертається. Розміщений на белебні, де нещадно пече сонце, він може радувати хіба що дуже витривалих до високих температур. Жодного деревця навкруги! Лише тротуарна плитка, яка, нагріваючись на сонці, ще більше підвищує температуру повітря. Оце так інвестор пан Лебєдєв! За чималий шмат землі – отакий тазик «відмочив» городянам! Якщо вже не спромігся посадити дерева, то хоча б клумби спланував.

Чи не тому люди не ймуть віри іншим комерційним проектам, що такі горе-інвестори компрометують себе подібним чином?

Ще хочеться акцентувати увагу новомосковців на центральному вході-виході «СІТІ-ЦЕНТРУ». Будьте уважні, шановні! Бо якщо ловитимете гав, виходячи на вулицю, то можете легко потрапити під колеса автомобілів, що на швидкості мчать повз цю помпезну будівлю.

Та що поробиш, про нас з вами влада мало піклується, головне, аби привабливий клімат для інвесторів був. Заради цього можна навіть перенести осьову частину вулиці Радянської у цьому місці на 2,5 метри. І нічого! Закон для таких ділків не писаний.

Цікаво, де ж побудує обіцяну громадську зупинку цей підприємець? Теж на дорозі?

Небайдужий житель, І. Білий

Источник: Еженедельник "Весник Присамарья"

Можливо, Вам буде цікаво

By