ПЕРШИЙ ЗАЛІК

Минуло літо, минули канікули. З настанням осені розпочався турнірний сезон з кіокушин карате. Вихованці та тренери клубу «Самурай» зробили коротеньку перерву влітку, і вже в серпні було разпочато серйозну підготовку.

На 25 вересня ми отримали запрошення до Київської області. Третя відкрита першість, яка проходила у м. Ірпінь, зібрала безліч спортсменів. Приїхали команди з Київської області та столиці, були також гості із республіки Білорусь. Всього понад 220 хлопчиків та дівчаток. Наше місто представляли: Владислав Заболотний – 9 років, Арсеній Кислий – 9 років, Ярослав Кравченко – 10 років, Святослав Горбаньов – 11 років, Олег ІІавлюченко – 12 років, Максим Гребінник – 13 років, Олександр Сириця – 14 років (тренер М. А. Заблуда), Віктор Кравченко – 15 років, Олексій Мержев – 15 років (тренер В. М. Завгородній).

З перших двобоїв стало зрозуміло, що рівень підготовки і воля до перемоги у наших супротивників на високому рівні. Через недоліки підготовки у деяких випадках нас спіткала невдача. Але, незважаючи на труднощі, рахунок перемоги було відкрито. До своєї скарбнички нагороди додали наступні вихованці клубу: Максим Гребінник – 1 місце, Олексій Мержев – II місце, Арсеній Кислий – III місце, Святослав Горбаньов – III місце, Кравченко Віктор – III місце.

Слід зазначити, що Максим Гребінник виступав одразу у двох вагових категоріях. І в другій, більш важкій, посів IV – місце. Це не лишилось не поміченим організаторами турніру, які нагородили його грошовою премією. Тепер попереду багато роботи, бо на спортсменів уже чекають нові змагання.

Можливо, Вам буде цікаво

By