Я ні про що не шкодую

Закінчились вибори, результати оприлюднені, але залишилось багато запитань. По місту повзуть різні чутки. До редакції надходить велика кількість дзвінків від читачів стосовно Д. Глущенка.

Ми зустрілися з Дмитром Олександровичем і задали йому декілька запитань.

– Як Ви оцінюєте результати голосування, і які, на Ваш погляд, причини таких результатів, адже Ви були лідером кампанії?

– Оцінюю нормально – люди зробили свій вибір. Значить ми заслуговуємо на те, що маємо. Чому так вийшло, є декілька причин.

Перш за все, це агресивна, брудна кампанія, спрямована проти мене деякими кандидатами. Мушу визнати, що вона була добре організована: поширювалися не тільки брудні чутки, а й були підготовлені фальшиві документи, що підтверджують цю відверту брехню. Звичайно, у фахівців ці папери викликали сміх, але на пересічних громадян вони подіяли. Зараз ми звернулися до міліції із заявою про розслідування даного факту. Кілька людей було затримано, ми вже знаємо, хто цим займався, і я думаю, городяни незабаром дізнаються про те, хто писав ці документи і хто замовляв музику. Друга причина, це низька явка виборців, і саме ті люди, які мене підтримували, голосувати не прийшли. Я думаю, це буде хорошим прикладом того, що майбутнє залежить від кожного з нас, і не можна бути байдужими.

– Як Ви особисто переживаєте такий результат?

– Я на все дивлюся філософськи. Влада для мене не була метою, а тільки інструментом. Я її не мав, і тому нічого не втратив. Головна цінність мого життя – це сім'я, а тут у мене все в порядку. Є такий вислів: поразка не гірше перемоги, а перемога не краще поразки, і ще питання, хто по-справжньому виграв. А час все розставить по своїх місцях. Так само я отримав оцінку своєї діяльності в місті і зрозумів, що вона не потрібна нашому місту.

– Чи шкодуєте Ви, що робили для міста, для людей?

– Я ні про що не шкодую. Все, що робив, робив від душі. Як я вже казав, ми провели чисту і чесну кампанію, нікого не критикували і не поливали брудом.

Ми показали приклад нової політики. Такою вона має бути, і скоро вона буде затребувана. Вітаю переможця, визнаю його перемогу. І хочу побажати терпіння і сил. Я, як ніхто, розумію всі проблеми, з якими доведеться йому зіткнутися, і нехай вистачить мужності дійти до кінця.

Можливо, Вам буде цікаво

By