Перехiд, який створив незручностi людям

Про пішохідний перехід біля магазину «Рубін» ми неодноразово писали. Нарешті, обіцянка міського голови полегшити перехід дороги пішоходам була виконана. Все начебто починалося як належить: розмітку зроблено, знаки встановлено… та до кінця роботу так і не доведено. Переходячи вулицю, доводиться стрибати з тротуару на перехід через бордюр, а дитячий візок переносити. В дощову погоду цю ділянку дороги краще взагалі оминати, бо на місці переходу з’являється… калюжа.

Водії ж вперто не бачать (чи не хочуть бачити) встановлені знаки «пішохідний перехід» і паркують машини як і раніше, і знак для них не перешкода. Пішоходи ж вимушені обходити начебто для них обладнаний перехід – як і де завгодно його оминати, аби не потрапити під колеса автомобіля.

Ось так. Ніби й добра була ідея, але блага людям вона не принесла, а створила ще більші незручності. Саме в цьому місці варто чергувати працівникам Державтоінспекції, адже тут є всі підстави для перевірки у водіїв не лише документів, а й знань правил дорожнього руху.

Можливо, Вам буде цікаво

By