Футбольне літо-2010

На День Металурга на однойменному стадіоні відбувся фінал Кубка міста з футболу серед любительських команд. Вісім кращих з них взяли старт у розіграші Кубка ще у червні. На фінал кубка тренери – В. Ягодка та В. Пляка (вони ж учасники гри) вивели на поле сильні та вперті команди «Ветеран» та «Гудок». З рахунком 3:1 перемогла команда «Ветеран». Голи забили: Олексій Чистяков з пенальті, Олег Білий та Павло Бублєй. Їм у відповідь м’яч забив Ілля Мурга.

Переможці отримали Кубок, пам’ятну медаль, грамоти міської організації футболу. Призерам дісталась грамота, пам’ятна медаль. Кращі гравці фіналу нагороджені цінними подарунками.

З 1-го по 18 липня у с.м.т. Приморський, поблизу Феодосії, команди хлопчиків 1998-1999 р.р. та 2000-2001р.р. народження взяли участь у традиційному футбольному турнірі пам’яті В. Юрковського, воротаря Сімферопольської «Таврії», Київського «Динамо» та 2-ї збірної СРСР.

Оскільки молодша група вперше стала учасницею подібних змагань, то хлопці лише вчилися перемагати, посівши 9-е місце. Середня група футболістів змагалась з 12-ма командами України, Росії, АР Крим і посіла 6-е місце.

Участь юних футболістів у змаганнях забезпечили батьки, за що висловлюю їм щиру вдячність.

Можливо, Вам буде цікаво

By