У НОВОМОСКОВСЬКУ НОВИЙ ПРОКУРОР

Наказом Генерального прокурора України від 02.03.2011 року на посаду Новомосковського міжрайонного прокурора Дніпропетровської області призначено юриста 1 класу Ігоря Вікторовича Степанова, який народився 11 серпня 1983 року у м. Родинське, Красноармійського району Донецької області. Одружений, має доньку.

У 2005 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого, факультет Інституту підготовки кадрів для органів прокуратури. У 2010 році отримав диплом магістра Національної академії Генеральної прокуратури України.

До призначення на посаду Новомосковського міжрайонного прокурора працював на посадах:

помічника та слідчого Красноармійської міжрайонної прокуратури;

прокурора відділу та заступника начальника відділу нагляду за розслідуванням кримінальних справ слідчими органів прокуратури слідчого управління прокуратури Донецької області;

заступника начальника відділу захисту майнових, інших особистих прав і свобод громадян та інтересів держави управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури Донецької області.

До відома громадян пропонуємо графік прийому у Новомосковській міжрайонній прокуратурі за адресою: м. Новомосковськ, вул. Радянська, 5, режим роботи: з 9.00 до 18.00, перерва: з 13.00 до 14.00, тел.(ф) 05693 77135

Прийом громадян у Новомосковській міжрайонній прокуратурі Дніпропетровської області проводиться без попереднього запису щодня, крім вихідних, згідно із графіком прийому громадян керівництвом прокуратури (графік прийому громадян розташований у фойє прокуратури на першому поверсі).

Відповідно до вимог галузевого наказу робота органів прокуратури із зверненнями вважається одним із важливих напрямів діяльності, оскільки спрямовується на захист конституційних прав і свобод громадян, зміцнення законності і правопорядку, а основними критеріями оцінки цієї роботи є вжиття вичерпних заходів до задоволення обґрунтованих звернень та реального поновлення порушених прав громадян.

Додатково повідомляється, що згідно зі ст.5 Закону України «Про звернення громадян», звернення адресуються органам державної влади і місцевого самоврядування, підприємствам, установам, організаціям незалежно від форм власності, об'єднанням громадян або посадовим особам, до повноважень яких належить вирішення порушених у зверненнях питань.

У зверненні має бути зазначено прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги.

Звернення може бути усним (викладеним громадянином і записаним посадовою особою на особистому прийомі) чи письмовим, надісланим поштою або переданим громадянином до відповідного органу, установи особисто чи через уповноважену ним особу, якщо ці повноваження оформлені відповідно до чинного законодавства.

Звернення може бути подано як окремою особою (індивідуальне), так і групою осіб (колективне).

Письмове звернення має бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати.

Звернення, оформлене без дотримання цих вимог, повертається заявникові з відповідними роз'ясненнями не пізніш як через десять днів від дня його надходження, крім випадків, передбачених частиною першою ст.7 цього Закону (ч.1 ст. 7. Закону передбачає, що звернення, оформлені належним чином і подані у встановленому порядку, підлягають обов'язковому прийняттю та розгляду).

Можливо, Вам буде цікаво

By