Олiмпiйский урок

Згідно плану заходів з підготовки та проведення у 2012 році Року спорту та здорового способу життя у загальноосвітніх школах нашого міста проходили уроки на тему: «Спорт і фізичне виховання – утвердження здорового способу життя та зміцнення миру». Метою уроку було сприяння гармонійному розвитку особистості дитини та розповсюдження ідеалів олімпізму, зокрема було проведено урок у СЗШ №18 під керівництвом вчителя фізичного виховання Т. Калашник. Урок було проведено у 6-А класі (кл. керівник Г. Рогачова) – найспортивнішому класі школи. Всі учні класу ведуть здоровий спосіб життя. Діти разом із класним керівником вже другий рік поспіль відвідують басейн, постійно ходять у походи, їздять на каток, займаються у спортивних секціях.

На урок були запрошені випускники школи: майстер спорту з греко-римської боротьби Антон Бабко-Малий та заслужений майстер спорту міжнародного класу з кікбоксингу Євген Кіценко. Знакові новомосковські спортсмени розповіли про свої досягнення та поділились планами на майбутнє. Вони також принесли свої нагороди, які діти з цікавістю роздивлялися та фотографувалися на згадку разом зі спортсменами.

У кожного є своя олімпійська сходинка, своя олімпійська висота, і щоб її досягти, потрібно мати велике бажання, віру у свої сили і щоденно докладати зусиль для здійснення своєї мрії.

Можливо, Вам буде цікаво

By