Молодші – теж перші

З 25 по 27 листопада в м. Орджонікідзе проводився чемпіонат області з волейболу серед дівчат 1998-99 років народження.

В змаганнях, які проводилися за змішаною системою, взяли участь одинадцять збірних команд ДЮСШ з різних регіонів області.

Отримавши п'ять із п'яти можливих перемог у своїй підгрупі наші дівчата вибороли право боротися за найвищі нагороди.

В фінальній грі за І – II місця з командою «Дніпро – 1» вихованці тренера Рублевського Бориса Борисовича Сазонова Катерина, Ворса Марина, Кравець Ірина (колегіум № 11), Лупол Ольга (гімназія № 3) та Пакшина Катерина, Сидоренко Влада, Хлань Олена, Падалка Алла і Єфремова Ірина (ЗОШ № 6) продемонстрували відмінну фізичну, тактичну та психологічну підготовку – і з рахунком 2:1 перемогли своїх головних суперниць. Таким чином, команда нашого міста стала чемпіоном області 2010 року, за що і була нагороджена Кубком та грамотами Дніпропетровського обласного управління з фізичного виховання та спорту.

III місце посіла команда ДЮСШ с.м.т. із Царичанки.

Адміністрація ДЮСШ управління освіти висловлює подяку батькам учасників змагань за фінансову підтримку, без якої не було б і цієї перемоги, тренеру Рублевському Борису Борисовичу за підготовку команди і його вихованцям за вдалий виступ, і бажає їм подальших успіхів у навчанні та на ниві спортивних досягнень.

Можливо, Вам буде цікаво

By