Завжди новий свiт схiдного танцю

Законів часу не існує для тих, хто знаходиться у полоні його Величності Танцю.

Яскравий, феєричний, завжди новий світ, світ східного танцю, в якому ритм — це пульсація крові, рух сонця, саме життя.

Це гнучкість та витонченість, вміння говорити без слів, зізнаватися у коханні та ставати щасливішим. Все єство танцівниці наповнюється дивною енергією, яка передається оточуючим, заворожує, приносить величезну естетичну насолоду.

Не один рік радують новомосковців своїми жіночними, повними чарівної зваби танцями учасниці студії східного танцю «Амріта».

У перші квітневі дні прихильники цього виду танців знову мали змогу насолодитися виступами красунь на фестивалі східного танцю, який відбувся у палаці культури Металургів.

Програма фестивалю складалася із групових танців та показових виступів танцівниць різних вікових категорій: бебі — віком від 5 до 7 років; ювенали — 8-11 років; юніори — 12-16 років; доросла група — 17-26 ро-ків.

Всі учасниці фестивалю продемонстрували не лише танцювальні навички, а й неабиякий артистичний талант та особисті чарівність та привабливість. Глядачі оцінили це шаленими оплесками, а судді — ви-сокими оцінками.

Так, Міс Амріта-2011 стала учасниця із наймолодшої групи Ліза Стрекалова. Відомо, що у фітнес-центрі «SUPER BODY» вже не один рік діє студія східного танцю під керівницт-вом Юлії Татаровської, яка підготувала багато танцівниць цього дивного виду танцю. Природно, що учасниці студії не залишились осторонь фестивалю, а взяли у ньому активну участь. Дівчата заздалегідь готувалися до конкурсу, тож і результати порадували: судді високо оцінили майстерність танцівниць.

Юлія Татаровська отримала звання Міс Орієнталь, 2-ю Міс Орієнталь стала Ольга Ніколаєва, а улюблениця глядачів Юлія Морозова отримала приз глядаць-ких симпатій.

Вітаємо переможниць із нагородами та бажаємо подальших творчих досягнень!

Можливо, Вам буде цікаво

By