Акція «Новомосковськ має талант!»

29 травня з 10.00 у приміщенні великої зали Палацу культури металургів відбудеться акція «Новомосковськ має талант!», організована телеканалом СТБ, управлінням культури та туризму міськвиконкому та правлінням ВАТ «Інтерпайп НМТЗ». У ході акції буде визначено найкращі таланти нашого міста.

Переможці (перші три премії) отримають цінні подарунки, а саме: Володар першої премії отримає благодійну допомогу у грошовій формі в розмірі 3 000 гривень. Володарю другої премії телеканал СТБ надає можливість скористатися програмою «Телеканал СТБ запрошує в гості» для двох персон за графіком 2 дні/1 ніч. Володар третьої премії запрошується телеканалом до відвідання знімального процесу гала-концерту телевізійної передачі «Україна має талант! Третій сезон» або «Танці з зірками» (в прямому ефірі) в м. Києві для двох персон.

Реєстрація учасників акції «Новомосковськ має талант!» відбуватиметься з 11 травня 2011 року у приміщенні Палацу культури металургів за графіком: понеділок – п’ятниця з 15.00 до 17.00.

Для заповнення анкети необхідно при собі мати фотокартку 3 х 4 см, ксерокопію паспорту, ксерокопію ідентифікаційного коду. Учасникам, які не досягли 18-річного віку, мати з собою ксерокопію свідоцтва про народження та бути у супроводі законних представників, які повинні мати з собою ксерокопію паспорту та ідентифікаційного коду.

Учасники, виступи яких будуть у музичному супроводі, повинні мати при собі СD-диск з 1 треком для прослуховування. Телефони для довідок: 7-13-25, 7-10-58.

Можливо, Вам буде цікаво

By