Безпека дітей – найголовніший чинник

Після відвідування на початку серпня міста Новомосковська губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул взяв під особистий контроль хід ремонтних робіт у СЗШ № 4. Міський голова Сергій Мороз пообіцяв не лише висадити дерева біля школи, а й завірив, що 1-го вересня діти зможуть сісти за парти.

Чи вкладаються підрядники у зазначені строки, перевіряла минулої п’ятниці заступник губернатора області Марія Пустова.

На перший погляд, роботи у самому зеніті, і кінця не видно ремонту, але міський голова запевняє, що все буде зроблено в строк.

Важливо, щоб у гонитві за дотриманням обіцяних термінів не вийшло як у відомому прислів’ї про тих, хто поспішає. До класів прийдуть діти, і їх безпека має бути головним чинником. Можна вважати за щастя, що у відремонтованому кілька років тому класі, де взимку впала стеля, ніхто не постраждав. Ніякі графіки не варті життя та здоров’я дітей.

Знадвору школа виглядає досить ошатною, та варто завернути за ріг, як перед очами постає не зовсім приваблива картина із вищербленого старого асфальту. Марія Пустова зробила зауваження з цього приводу міському голові. За її словами, якщо робити все по-господарськи, то треба наводити лад не лише з фасаду. Порядок має бути скрізь, незважаючи на те, що строки підганяють.

Будівельні роботи ведуться, діти готуються до школи, і важливо, щоб вони почувалися у відновленому навчальному закладі комфортно і безпечно.

Можливо, Вам буде цікаво

By