Рідна школа знову прийняла в обійми

Неймовірними зусиллями багатьох людей СЗШ №4 таки відкрила школярам свої двері 1-го вересня. Ще за п’ять днів до Дня знань тут кипіли ремонтні роботи, і, здавалося, що такий великий об’єм робіт неможливо виконати за такий короткий період.

– Велика вдячність всім новомосковцям, які взяли участь у відновленні школи, – сказав, вітаючи винуватців свята, народний депутат України Микола Солошенко. Ще кілька днів тому мало хто вірив, що школа розпочне роботу вчасно. Висловлюю слова щирої вдячності Новомосковському трубному заводу, керівництвом якого з понеділка сюди було мобілізовано техніку та людей на допомогу. Ви бачите свіжовисаджені клумби з квітами, які люб’язно надала нам Любов Кулаковська, директор сімейного дитячого будинку з Євецько-Миколаївки, низький уклін цій жінці за небайдужість! Кожен клас разом із класним керівником та батьками допомагали прибирати шкільні кабінети. Особлива подяка директору школи Олені Степанівні Талановій, котру доводилось вже пізно ввечері силоміць забирати зі школи. І от після величезної втоми прийшла, нарешті, насолода, бо ми бачимо практично нову школу, у якій буде комфортно і радісно навчатися дітям і працювати вчителям.

Рідна школа знову прийняла в обіймиДиректор школи Олена Таланова у привітальному слові подякувала владі міста, благодійникам, а школу після ремонту, незважаючи на поважний вік, назвала нареченою, такою ошатною вона виглядала у цей день.

Багато гостей зібралося цього дня у школі. Представники влади, підприємці, котрі внесли свою дещицю у ремонт навчального закладу, оплесками та посмішками зустрічали учнів, особливо найменшеньких – першачків, які, тримаючись за руки дорослих, почувалися цього дня у центрі уваги.

Блищали на очах сльози у випускників, яких останній раз покликав за парти шкільний дзвінок.

З рук міського голови Сергія Мороза всі благодійники отримали подяки, і мер міста разом із Миколою Солошенком передали право розрізати символічну стрічку першокласникам, які першими переступили поріг оновленої школи, і вона, безсумнівно, стане для них першим кроком до Країни Знань.

Багато роботи зроблено, багато зусиль вкладено у кожний квадратний метр. Є сподівання, що це буде оцінено учнями, і вони берегтимуть те, що зроблено для них.

Підрядники ж гарантують дітям і педагогам безпечність та комфорт.

Можливо, Вам буде цікаво

By