У Новомосковську невідомі замість утилізації викинули декілька тон шприців просто неба

Цими вихідними в спільноті «Подслушано Новомосковск – Украина Ver 2.0» соцмережі Фейсбук було опубліковано шокуючий відеозапис. Очевидцями події стали неповнолітні дітлахи, які зняли на відео близько десятка мішків з викинутими на стихійне сміттєзвалище шприцами та голками. Жахливу знахідку виявили на мікрорайоні «Корея» неподалік  залізничного переїзду по вул. Зіни Білої.

Дана новина дуже швидко облетіла інтернет та набула неабиякого обговорення. Дехто із новомосковців навіть сумнівалися, що подібний безлад відбувається саме в їх місті. Аби розвіяти сумнів, адмін спільноти «Подслушано Новомосковск – Украина Ver 2.0» Сергій Покулітий відправився на вказане місце та пізніше підтвердив факт існування неприємної знахідки у Новомосковську. За словами Сергія, він одразу ж викликав наряд поліції, аби ті зафіксували факт правопорушення та вжили необхідних заходів.

Судячи з інформації, яка була надрукована на мішках з шприцами та голками, то прибули вони з Київської області (принаймні така інформація вказана на папірцях залишених в мішках). Поставщиком даної продукції є ТОВ «УМЕДО ГРУП». Звісно ж, що дана компанія займається лише поставками медичної продукції, а от саме медзаклад, який проводив закупівлю шприців, неналежним чином провів утилізацію використаної продукції. Правоохоронним органам доведеться встановити причетність ТОВ «УМЕДО ГРУП» до викинутих просто неба шприців та дізнатись який із медичних закладів отак безвідповідально утилізував шприци.

Крім того, як декілька тон шприців та голок потрапили на стихійне сміттєзвалище у Новомосковську – не відомо. У коментарях в Фейсбук містяни припускають, що таким способом використану продукцію могли утилізувати з вагонів потягу, адже в декількох метрах від сміттєзвалища розташована залізна дорога.

Фото: Подслушано Новомосковск – Украина Ver 2.0 Сергій Покулітий

Опубликовано Подслушано Новомосковск – Украина Ver 2.0

Можливо, Вам буде цікаво

By