Новомосковський район: надзвичайники допомогли ліквідувати наслідки дорожньо-транспортної пригоди

19-го травня о 05:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги з ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди, що трапилась у Новомосковському районі на 130-му кілометрі автошляху М-29 «Харків-Красноград-Перещепине».

За викликом направлено відділення 49-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що водій вантажного автомобіля «DAF», ймовірно не впоравшись з керуванням, в’їхав в опору. Чоловік, який перебував за кермом, отримав тілесні ушкодження, проте від госпіталізації відмовився.

Слідом за ним рухався пасажирський рейсовий автобус «Neoplan-116» за маршрутом «Каховка-Харків». Водій, намагаючись оминути перешкоду, не впорався з керуванням і через зустрічну смугу вилетів в кювет. На щастя, постраждалих серед пасажирів немає.

В цей же час по зустрічній смузі рухався автомобіль «МАN» водій якого, щоб уникнути зіткнення з автобусом, що різко виїхав перед ним, скермував авто на зустрічну смугу. Від різкого маневру вантажівку викинуло на узбіччя. Водія направлено до реанімаційного відділення Новомосковської центральної районної лікарні.

Фахівці ДСНС здійснили чергування на місці події та змили залишки розлитих паливно-мастильних речовин з проїжджої частини.

До надання допомоги залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

4.jpg

3.jpg

Можливо, Вам буде цікаво

By