Рятувальники витягнули тіла двох чоловіків та підлітка з водоймищ Дніпропетровщини

29-го червня рятувальники залучались до пошуку людей на водоймах в Новомосковському та Синельниківському районах.

Об 11:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на одному з пляжів річки Самара розташованого поблизу вулиці Самарська міста Новомосковськ, потонув чоловік.

За вказаною адресою направлено чергове відділення 31-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області та водолазів-рятувальників КЗ «Рятувально-водолазна служба міста Новомосковськ».

По прибуттю до місця виклику, співробітники Служби порятунку «101» приступили до обстеження берегової лінії. Фахівці КЗ «Рятувально-водолазна служба міста Новомосковськ», за допомогою водного транспорту виявили тіло чоловіка 1961 року народження на відстані 30 м. від берега. Надзвичайники доставили тіло загиблого до берега та передали представникам Національної поліції. До місця події залучено 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки Головного управління ДСНС України в області. Також, 4 фахівця рятувально-водолазної служби міста Новомосковськ на водному транспорті.

О 13:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на одному з місцевих водоймищ селища Парне Роздорської селищної територіальної громади Синельниківського району, підліток під час плавання на гумовому кругу перекинувся та зник під водою.

До місця виклику направлено рятувальників 48-ої державної пожежно-рятувальної частини та водолазів-рятувальників аварійно-рятувальної частини на водних об’єктах Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю, надзвичайники встановили, що підліток 2005 року народження плавав у місцевому ставку за допомогою гумового круга, перевернувся та не виплив. Водолази-рятувальники виявили тіло без ознак життя на відстані 30 метрів від берега та на глибині 5 метрів. Рятувальники підняли на поверхню тіло, доставили на берег та передали працівникам Національної поліції. До місця виклику залучено 11 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Також, о 17:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що чоловік пішов купатись у річку Дніпро в селищі Василівка на Дніпрі Раївської селищної територіальної громади Синельниківського району та не повернувся на берег.

До місця події направлено чергове відділення 48-ої державної пожежно-рятувальної частини та водолазів-рятувальників аварійно-рятувальної частини на водних об’єктах Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце події, водолази-рятувальники виявили тіло чоловіка 1985 року народження на відстані 10 метрів від берега та на глибині 11 метрів. Надзвичайники підняли тіло без ознак життя на поверхню, доставили на берег та передали працівникам Національної поліції. До пошукових робіт залучено 11 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Можливо, Вам буде цікаво

By