Дітям Новомосковська – нові стандарти освіти

Не секрет, що на сьогодні у місті існує черга на влаштування малюків до дитячих дошкільних навчальних закладів. Тому відкриття нових додаткових груп є справжньою подією для новомосковців.

Саме таке свято чекало на дітлахів 9 вересня, коли перед ними відчинили двері ще дві групи у дитсадку «Росинка», в якому для дітвори створено всі необхідні умови. Для 60 малюків зроблено гарний ремонт із заміною вікон на пластикові, встановлено нову сантехніку, придбано нові меблі.

На святі були присутні міський голова Сергій Мороз, його заступник із соціальних питань Ірина Калюжна, начальник управління освіти Наталія Падашуля.

Звертаючись до присутніх, міський голова зазначив, що завдяки реалізації в нашому місті соціальної ініціативи Президента Віктора Януковича «Кожній дитині – всебічний розвиток», програми губернатора Дніпропетровської області «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти» та місцевої програми «Дітям Новомосковська – нові стандарти освіти», ми сьогодні бачимо радісні посмішки на дитячих обличчях. За словами мера, діти – це найдорожче, що в нас є. І завдання влади – турбуватися про маленьких громадян, які мають зростати у хороших умовах, де чисто, тепло, затишно і комфортно. Маленькі новомосковці мають зростати щасливими та безтурботними.

Від міської влади новосели отримали два мішки подарунків, і природньою була подяка від батьків за можливість мати місце у дитячому закладі, що дало їм змогу спокійно працювати.

В рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України в поточному році відкрито 1 групу у дитсадку «Веселка» та розпочато реконструкцію дитсадка «Чебурашка».

Можливо, Вам буде цікаво

By