Будьте пильними і водії, і пішоходи!

25.10.2013 року о 18:15 у місті Новомосковську на вулиці Сучкова в районі Новомосковського міського будинку культури сталася дорожньо-транспортна пригода за участю водіїв легкових автомобілів та пішоходів.

Зі сторони м. Новомосковська в напрямку м. Дніпропетровська рухався автомобіль «Форд Куга» під керуванням громадянина 1978р. народження, мешканця села Орлівщина, Новомосковського району, який не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з автомобілем «Мітсубісі Аутлендер» під керуванням громадянина 1967р. народження, мешканця міста Дніпропетровська, який зупинився перед пішохідним переходом для надання переваги в русі пішоходам, які переходили проїзну частину дороги. Внаслідок зіткнення автомобіль «Мітсубісі Аутлендер» здійснив наїзд на пішоходів.

У дорожньо-транспортній пригоді постраждало чотири пішоходи, учениці 9-го класу СЗШ №17 м. Новомосковська. З них дві постраждалі – чотирнадцятирічні мешканки міста – госпіталізовані з численними забиттями до Новомосковської ЦМЛ. Одну п’ятнадцятирічну дівчину госпіталізовано до Новомосковської ЦМЛ з діагнозом закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку. Ще одну п’ятнадцятирічну школярку госпіталізовано до обласної лікарні ім. Мечнікова з діагнозом забиття лівого відділу хребта.

Шановні громадяни, будьте уважними та обережними під час керування автомобілем, бережіть своє життя, життя пасажирів та пішоходів!

Можливо, Вам буде цікаво

By