«Сила Людей» – нове політичне об’єднання

Про це заявив один із координаторів об’єднання, викладач Київського Інституту Політичної Освіти Олександр Солонтай, який презентував ПО минулого вівторка у Новомосковську.

– Ми – люди, які втомилися пасивно дивитися, як олігархи та політики-корупціонери обкрадають наше майбутнє. Тому об’єднуємося в політичну силу, щоб побудувати суспільство, де найвищою цінністю є Людина. Сила людей потрібна, щоб забезпечити краще життя та змінити політичну свідомість.

За словами Олександра, політична сила будується не під вибори, а назавжди, і ПО не має за спиною спонсорів із відповідними умовами на майбутнє. Партію будують люди, а не олігархи, ці люди самі обирають своїх лідерів. Мета членів об’єднання – виховання нової політичної еліти, а ціль – нова якість політики. І жодної узурпації влади всередині партії: «Сила людей» сповідує ідеологію багатолідерності, тобто партія може працювати без самопроголошених «гетьманів» та олігархічних патронів, захищатиме інтереси середнього класу, а не олігархів, бо людина – то найвища цінність.

Наприкінці зустрічі гість із Києва відповів на запитання присутніх та запросив підтримати створення політичної партії «Сила людей», що наблизить всіх до якісної зміни політичної системи в Україні.

Долучитися до збору підписів можна за електронною адресою:

Pidpys.sylalyudey.org

Можливо, Вам буде цікаво

By