Ось і промайнуло літо…

І знову в школах міста лунають веселі першовересневі дзвоники. Не винятком став цей день і в середній загальноосвітній школі №17. На подвір’ї – дитячий сміх. Схвильовані обличчя випускників і стурбовані погляди батьків першокласників. На високому емоційному і патріотичному підйомі пройшло свято Першого дзвоника на подвір’ї школи. Кожен присутній відчув себе часткою єдиної, неділимої, вільної країни — України, прикладаючи долоню до серця під час виконання державного гімну і зі сльозами на очах переживаючи хвилину мовчання за загиблими воїнами — захисниками нашої Батьківщини під час АТО.

Після хвилюючих напутніх слів директора школи С. Кошової, батьків, виконуючого обов’язки директора ТОВ «Новомосковський посуд» І.Самойленко учні школи привітали всіх присутніх веселими піснями про шкільне життя та запальними українськими таночками.

В цьому році в нашій школі 24 першокласника. Від імені батьків та вчителів ми бажаємо їм МИРУ, здоров’я, бути чемними та слухняними учнями, вирости справжніми громадянами, патріотами України, а для своїх батьків не тільки надією, а й опорою на довгі роки і обов’язково прославити наше рідне місто Новомосковськ на всю Україну своїми досягненнями.

Після лінійки учні школи разом з директором зробили велику фотографію, яку розішлють в знак підтримки всім військовослужбовцям, колишнім випускникам СЗШ № 17 та батькам учнів, що зараз воюють в зоні АТО.

О. Лещенко, голова батьківського комітету СЗШ № 17

Можливо, Вам буде цікаво

By