Депутати підтримали спортсменів

П’ятого червня відбулась позачергова сесія Новомосковської міської ради VI-го скликання на яку було винесено єдине питання – „Про внесення змін до рішення міської ради від 31.01.2013р. № 761 «Про продовження терміну дії міської Цільової комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту у м. Новомосковську до 2016 року».

Перед депутатами виступила Т. Шевцова, начальник комітету з фізичної культури та спорту, яка пояснила нагальність проведення позачергової сесії із даного питання.

– Від депутатів сьогодні залежить чи отримають зарплату працівники фізкультурно-спортивної галузі, – зазначита Тетяна Шевцова, – адже уже близько півроку бюрократичні процедури гальмують вирішення цього питання.

Не обійшлося на сесії і без зауважень до ФСТ Україна. Ірина Калюжна, заступник міського голови з питань соціального захисту та розвитку соціально-культурної сфери зазначила, що у сьогоднішніх непростих економічних умовах, ФСТ слід було б оптимізувати свою роботу зменшивши адмінапарат. Наголосила вона і на тому, що досі школа не виконала доручення, яке було дане їй на минулій сесії і стосувалося зміни статуту.

У підсумку ж депутати одностайно підтримали проект рішення.

Можливо, Вам буде цікаво

By