До уваги громадян!

6 листопада в Україні припинила свою діяльність міліція України і з 7 листопада згідно Закону України «Про Національну поліцію» в державі з'явилася нова структура – поліція.

Щоб служити в нових органах поліції, всі нинішні співробітники міліції повинні будуть пройти переатестацію. Тобто перехід із міліції в поліцію триватиме деякий час. Тому, якщо Ви побачите на вулиці людину в формі старої міліції вже після 7 листопада – це означає, що або його підрозділ ще не пройшов процедури, або він сам ще не пройшов атестації. І це не означає, що він поганий, а лише, що триває процес.

Відтепер в Новомосковську здійснює свої завдання Новомосковський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, у склад якого входять Перещепинське, Магдалинівське, Петриківське та Царичанське відділення.

Завданнями поліції є надання поліцейських послуг у сферах: забезпечення публічної безпеки і порядку; охорони прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави; протидії злочинності; надання в межах, визначених законом, послуг з допомоги особам, які з особистих, економічних, соціальних причин або внаслідок надзвичайних ситуацій потребують такої допомоги.

Очолює Новомосковський відділ поліції полковник поліції Рибак Віктор Станіславович, призначений на посаду наказом начальника Головного управління Національної поліції Дніпропетровської області.

Наказом начальника Головного управління Національної поліції Дніпропетровської області призначені на посаду:

  • 1-го заступника начальника Новомосковського відділу поліції старший лейтенант поліції Калініченко Сергій Миколайович;
  • заступника начальника Новомосковського відділу поліції підполковник поліції Книш В’ячеслав Олександрович;
  • заступника начальника Новомосковського відділу поліції-начальника кримінальної поліції підполковник поліції Клименко Андрій Анатолійович;
  • заступника начальника Новомосковського відділу поліції-начальника слідчого відділу підполковник поліції Радонський Максим Геннадійович;
  • начальника відділу кадрового забезпечення Новомосковського відділу поліції підполковник поліції Чухлебов Ігор Олександрович;
  • начальника відділу моніторингу Новомосковського відділу поліції підполковник поліції Касьяненко Петро Дем’янович.

Телефони чергової частини Новомосковського відділу поліції не змінилися (102, 7-31-66) та працюють цілодобово.

Т.М. Попова,

майор поліції

Можливо, Вам буде цікаво

By