Розшук свідків ДТП поблизу села Піщанка

Шановні мешканці Новомосковщини!

17 січня 2016 року о 18.30 на автошляху «Знам’янка-Луганськ-Ізваріно» поблизу села Піщанка Новомосковського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої 74-річна мешканка Петропавлівського району загинула, а невстановлений автомобіль під керуванням невстановленого водія, який рухався зі сторони смт.Меліоративне в сторону с.Піщанка і скоїв наїзд на потерпілу, з місця пригоди зник.

На місці ДТП були виявлені фрагменти пошкодженого автомобіля, за попередніми даними «Фиат Доблo» білого кольору, який повинен мати механічні ушкодження правої передньої частини кузова та розбите лобове скло.

Просимо відгукнутися всіх, хто був очевидцем чи свідком даної події, хто може надати будь-яку інформацію про автомобіль чи водія (прикмети, пошкодження тощо). Ваше небайдуже ставлення та активна позиція щодо невідворотності покарання може допомогти притягнути до відповідальності винну в кримінальному правопорушенні особу.

Інформацію ви можете надати, звернувшись до поліції за адресою: вул.Сучкова, 37-а, вул.Радянська, 7; за телефонами: 102, 098-633-06-69, 067-567-63-01 або зателефонувавши до чергової частини Новомосковського ВП за номером 7-31-66. Дякуємо за співпрацю.

И. Папазов, інспектор поліції превентивної діяльності Новомосковського ВП

Можливо, Вам буде цікаво

By