Підсумки конкурсу „Податки очима дітей-2010”

Цього року у І (районному) етапі Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості „Податки очима дітей-2010”, що проводила Новомосковська ОДПІ, взяли участь 29 робіт дітей віком від 9 до 16 років.

Слід відзначити, що всі учасники конкурсу мають неабиякий мистецький талант та заслуговують на відзнаку. Однак будь-яке змагання має своїх яскравих лідерів.

За результатами проведеного засідання журі, Новомосковською ОДПІ було визначено переможців у наступних номінаціях:

„Художні твори”:

  1. Єлизавета Ситнікова – І місце у віковій категорії 9-12 років з роботою „Квітне бюджет, повний податків, мати спокійна, щасливе дитятко!” (петриківський розпис).
  2. Наталія Кравченко – ІІ місце у віковій категорії 13-16 років з роботою „Хай сяє сонце і зростає достаток, але спочатку – заплати податок” (петриківський розпис, гуаш).

„Твори декоративно-прикладного мистецтва”:

  1. Юлія Голіченко – І місце у віковій категорії 9-12 років з роботою „Буде щаслива кожна українська родина, коли зрозуміють: податки – це сила” (солоне тісто, гуаш).
  2. Марія Ємельянова – ІІ місце у віковій категорії 13-16 років з роботою „Маша і ведмідь” (солоне тісто, гуаш).

Всі вищезазначені роботи виконані вихованцями Центру позашкільної роботи управління освіти виконкому Новомосковської міської ради депутатів.

„Літературні твори”

  1. Наталія Курінна – І місце у віковій категорії 9-12 років з віршем під назвою: „Щоб було усе в достатку”
  2. Анастасія Синьогіна – ІІ місце у віковій категорії 13-16 років з казкою під назвою „Пригода у країні Бюджетії”

Вказані літературні твори написані учнями Голубівської загальноосвітньої середньої школи.

За активну участь у І (районному) етапі Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості „Податки очима дітей-2010” Новомосковською ОДПІ всім переможцям будуть вручені пам’ятні грамоти.

Крім того, всі роботи, надіслані Новомосковською ОДПІ для участі у II (обласному) етапі конкурсу, що проводиться державною податковою адміністрацією у Дніпропетровській області.

За результатами визначення переможців II етапу, роботи візьмуть участь у III етапі конкурсу „Податки очима дітей-2010”, що проводиться державною податковою адміністрацією України (м.Київ).

Отже, все цікаве ще попереду!

Можливо, Вам буде цікаво

By