4 січня 2013 року розпочато реєстрацію для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні

Реєстрація осіб для участі у ЗНО-2013 розпочалася 4 січня і триватиме до 5 березня 2013 року.

Оформити заяву-реєстраційну картку абітурієнти зможуть самостійно, скориставшись спеціальною комп’ютерною програмою на сайті УЦОЯО та Дніпропетровського РЦОЯО, або звернувшись до одного з пунктів реєстрації.

Щоб реєстрація для участі у ЗНО-2013 пройшла успішно, ознайомтеся з листівкою «Реєструємося для участі у ЗНО-2012» та Презентацією про реєстрацію для участі у ЗНО-2013.

До переліку предметів зовнішнього незалежного оцінювання додано світову літературу. В 2013 році учасники мають можливість обрати не більше 4-х з 11 запропонованих предметів.

Для осіб, які потребуватимуть перекладу тестів іншою мовою, передбачено переклад тестів з всесвітньої історії, історії України, математики, біології, географії, фізики та хімії кримськотатарською, молдовською, польською, російською, угорською мовами, а тесту зі світової літератури – російською мовою.

Важливо! Під час ЗНО-2013 абітурієнту, який обере складання тесту мовою національної меншини (з вищеперерахованих), буде надано ЛИШЕ тестовий зошит цією мовою. Тестовий зошит українською мовою у такому разі надаватися не буде.

Зовнішнє незалежне оцінювання проводитиметься з 3 до 27 червня після завершення навчального процесу в загальноосвітніх навчальних закладах.

Звертаємо увагу! У 2013 році особи, які у поточному році навчаються за кордоном та не можуть пройти ЗНО під час основної сесії, мають право на складання тестів під час додаткової сесії (за підтвердження факту навчання за кордоном). Абітурієнти, які за релігійними переконаннями не можуть взяти участь у тестуваннях в окремі дні, можуть складати ЗНО з цих предметів під час додаткової сесії, з інших – під час основної. Ці особи також проходять реєстрацію в період з 4 січня до 5 березня, а до пакету реєстраційних документів додають відповідні заяви.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання буде оголошено з 18 червня до 7 липня 2013 року.

Тести ЗНО відповідають програмам зовнішнього незалежного оцінювання, затвердженим Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України. Інформація щодо кількості завдань кожного тесту, часу, відведеного на виконання, форми завдань, схеми оцінювання кожної форми завдань та максимальної кількості балів за правильне виконання завдань тесту міститься в характеристиках тестів ЗНО. Для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання радимо користуватися матеріалами, розміщеними на сайті Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти в розділі «Підготовка до ЗНО».

Управління преси та інформації Дніпропетровської ОДА
Календар проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2013 році

4 січня 2013 року розпочато реєстрацію для участі у зовнішньому незалежному оцінюванніМіністерством освіти і науки, молоді та спорту від 20.11.2012 затверджено наказ № 1297 «Про затвердження Календарного плану підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2013 році», згідно з яким реєстрація учасників ЗНО розпочнеться з 4 січня і триватиме до 5 березня 2013 року, тестування проводитиметься в період з 3 червня до 27 червня за наступним графіком:

Можливо, Вам буде цікаво

By