Спорт-дайджест

Наприкінці травня поточного року на стадіоні смт. Молодіжного проводилися фінальні ігри першості області з футболу по МОНУ серед юнаків 1998-го року народження.

В змаганнях, які проводилися за коловою системою, взяли участь 7 сильніших команд області, які напередодні посіли 1-2 місця в зональних змаганнях: з м. Новомосковська і Новомосковського району, Синельникова і Синельниківського району, смт. Софіївки, Магдалинівки та Царичанки.

Наше місто представляли вихованці тренерів ДЮСШ управління освіти Олександра Івановича Сігєєва та Віталія Анатолійовича Ягодки – Артем Білий (ЗОШ № 12), Владислав Ситник, Денис Бистрий, Владислав Мартинов, Максим Желтенко (ЗОШ № 1), Віталій Бобух (ЗОШ № 2), Володимир Маштак (гімназія № 3), Едуард Свинобой, Ілля Плохий (ЗОШ № 6), Богдан Пронько (ЗОШ № 7), Богдан Некраса, Артем Головченко (кол-м № 11), Юрій Сіренко, Олексій Кононенко (ЗОШ № 15), Геннадій Уймін (ЗОШ № 17), Дмитро Котенко і Артур Тагір’янов (ЗОШ № 18), які досить впевнено провели перші дві зустрічі.

Третього дня наша збірна зустрілася з командою м. Синельникова, яка також до цього отримала дві перемоги. Практично ця зустріч, задовго до кінця змагань, вирішувала, хто стане переможцем. Команди неодноразово зустрічалися між собою, і кожна із них знала сильні і слабкі місця своїх суперників.

Невпевнена гра нашого воротаря, який випустив м’яч із рук за головою у свої ворота на перших хвилинах зустрічі, вибила наших гравців з колії. Остаточний рахунок зустрічі 3:2 на користь суперників.

Подальші зустрічі наша команда провела результативно і на високому рівні, але попередня поразка не дала змоги піднятися на вищий щабель п’єдесталу пошани.

Переможцем змагань стала команда з міста Синельникова, друге місце посіла наша збірна і третє місце дісталося збірній команді Новомосковського району.

Переможцям і призерам першості вручені грамоти Головного управління освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації та обласного управління з фізичного виховання і спорту.

Адміністрація ДЮСШ висловлює подяку тренерам і їх вихованцям за вдалий виступ і бажає міцного здоров’я, успіхів у навчанні і в подальших стартах.

* * *

21 травня 2011 року в м. Дніпропетровську відбулися VI-і юнацькі обласні спортивні ігри з пляжного волейболу.

Збірну команду м. Новомосковська представляли вихованці тренера ДЮСШ управління освіти Бориса Борисовича Рублевського – Федір Дорошевич та Анатолій Дерев’янко.

Наші юнаки досить впевнено провели всі зустрічі і стали переможцями змагань.

За перше місце команда нагороджена грамотою, а гравці – медалями та грамотами управління фізичної культури і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації.

* * *

30.05.2011 року в м. Дніпропетровську проводився обласний турнір з міні-баскетболу серед хлопців 1998-99 років народження, присвячений Дню захисту дітей. Збірну команду ДЮСШ управління освіти представляли гравці тренерів Ігоря Васильовича Кобця та Алли Миколаївни Пелипенко – Олександр Курейчик, Микола Баженов, Владислав Семерун, Владислав Астафуров (ЗОШ №18), Максим Болкарьов, Владислав Чувічкін, Артем Рублевський (кол-м №11), Ігор Виноградов (ЗОШ №12), Дмитро Ратушний, Антон Слєпцов, Ярослав Ломака, Денис Личманенко, Антон Гребенюк (ЗОШ №2), Володимир Макогон, Павло Тацій, Денис Комлик (ЗОШ №6). Наша збірна успішно провела всі зустрічі і посіла перше місце. Президент клубу БК «Динамо – Дніпро» Ростислав Юрійович Дрьомов вручив нашій команді Кубок і грамоту, а гравцям – золоті медалі та грамоти. Адміністрація ДЮСШ управління освіти висловлює подяку тренерам і їх вихованцям за вдалі виступи, а батькам – за їх фінансову підтримку.

Можливо, Вам буде цікаво

By