Для Вас вiдкритi дверi та серця

24 листопада цього року Центральна дитяча бібліотека відзначає своє 65-річчя з дня заснування. Кожен з цих прожитих років приносив щось цікаве, неповторне. Ось і 2011 рік добігає кінця. Активним, насиченим багатьма подіями став він для Центральної дитячої бібліотеки.

Щодня ми зустрічаємо своїх юних читачів, допомагаємо не лише засвоювати знання, любити книгу, а й цікаво проводити дозвілля. Та щоб краще і оперативніше виконувати свою роботу, нам необхідні новітні технології, про що працівники Центральної дитячої бібліотеки лише мріють. На це звернули увагу гості з Національної бібліотеки України для дітей, які завітали до нас з дружнім візитом, як в одну з найкращих бібліотек області для дітей – це головні спеціалісти обслуговування дітей 5-9 класів Наталія Мартинівна Невмержицька, Тетяна Михайлівна Кузилова, психолог Олена Олександрівна Лесечко, а також завідуюча відділом обслуговування 5-9 кл. обласної бібліотеки для дітей Тетяна Олександрівна Железняк.

Напередодні їх візиту було підведено підсумки проведеного обласного конкурсу бібліотекарів дитячих бібліотек, у якому взяла участь провідний бібліотекар Центральної дитячої бібліотеки Вікторія Віталіївна Кривенко. Саме наш бібліотекар посіла перше місце у цьому конкурсі. Вітання, грамоту і подарунок вона отримала під час візиту гостей з Києва та Дніпропетровська. Їх вручила Тетяна Олександрівна Железняк (на фото).

Вікторія Віталіївна – молодий фахівець, але уже зарекомендувала себе як грамотний і талановитий спеціаліст. На конкурс було подано матеріали про роботу Центральної дитячої бібліотеки і особистий вклад Вікторії Віталіївни Кривенко.

У цьому році наші читачі взяли участь і в інших обласних конкурсах, де отримували нагороди. Один з таких «Сузір’я Гагаріна», присвячений 50-річчю Ю. Гагаріна. Переможцями у ньому стали наші читачі: Дмитро Киричик (ЗСШ № 6) – за кращу поробку, Олександра Телешева (колегіум № 11), Алла Філенко та Неля Аджлоні (НСШ № 7) – за кращі малюнки. У Всеукраїнському конкурсі «Найкращий читач року» призове місце в області посів Єгор Ващенко (гімназія № 3), якого було нагороджено поїздкою до Львова. Ще в одному обласному конкурсі «Книга відкриває країни» перемогла краща читачка Центральної дитячої бібліотеки Аліса Овечко (ліцей «Самара»).

Можливо, Вам буде цікаво

By