За всiма правилами

Залишки демократії у Новомосковську дозволили вперше в історії представникам засобів масової інформації потрапити на традиційно закритий, але дуже важливий захід.

Так, 12 грудня відбувся тендер, проведений тендерною комісією на чолі із її головою Мариною Михайлівною Ткаченко, за результатами якого буде визначено – хто буде годувати новомосковських школярів у 2012 році.

Для участі в конкурсі пакети документів подали 4 підприємства. Серед них: ПП «Контракт Продрезерв-5» (м. Новомосковськ), ПП «Наше майбутнє» (с. Вільне, Новомосковського району), КП «Школяр» (м.Київ) та КП «Об’єднання шкільних їдалень» (м. Новомосковськ). За висновками голови комісії всі надані документи складені правильно та у повній формі. Тож до участі в тендері було допущено всіх заявників.

Критеріями вибору надавача послуги харчування новомосковських школярів у 2012 році будуть не лише найменша розрахункова вартість на одного учня, а й якість продуктів, з яких виготовляють шкільні обіди.

Стосовно комерційної частини тендера, учасники запропонували наступні пропозиції вартості харчування із розрахунку на одну дитину: ПП «Контракт Продрезерв-5» – 4,40 грн., ПП «Наше майбутнє» – 3,90 грн., КП «Школяр» – 6,40 грн., КП «Об’єднання шкільних їдалень» – 4,50 грн.

Згідно законодавства України результати тендера комісією мають бути оприлюднені впродовж 10 календарних днів.

Загалом, на даному етапі всі заявники залишилися задоволеними процедурою проведення тендера та навіть мали змогу зробити свої зауваження щодо конкурсу та зафіксувати їх у протоколі засідання. Учасники сподіваються на справедливе завершення конкурсу, а батьки – на якісне харчування їх дітей під час навчального процесу у 2012 році незалежно від розрахункової вартості продукції.

Можливо, Вам буде цікаво

By