НОВОМОСКОВСЬК – БАТЬКІВЩИНА СПОРТСМЕНІВ

Своїми спортивними кадрами на всю країну наше місто славиться давно. Черговим підтвердженням статусу Новомосковська, як кузні спортивних талантів, стала неабияка подія – п'ятого грудня у спортивному залі школи №8 зустрілися спортсмени з різних куточків України для того, щоб позмагатися за Кубок України з аматорського кікбоксингу за версією АIKSA.

Дмитро Олійник, перший віце-президент федерації аматорського кікбоксингу України за версією АIKSA, віце-президент міжнародної аматорської кікбоксерської асоціації, заслужений тренер України, вітаючи учасників і гостей змагання, повідомив, що Новомосковськ недарма обрали для проведення фіналу Кубку України, адже досягнення таких спортсменів, як Євген Кіценко, брати Сергій та Андрій Єфіменки, уже давно відомі за межами нашої країни. Д. Олійник також зазначив, що кількість і рівень підготовки боксерів з кожним роком зростає, а це значить, що молодь знаходиться на правильному шляху, обираючи не сумнівні принади сучасних молодіжних розваг, а здоровий спосіб життя.

Два дні тривали бої між 350-ма кращими боксерами 14 областей України, а також міст Києва і Севастополя. В результаті четверо новомосковських спортсменів отримали перемогу у номінаціях „За волю до перемоги” і „За кращу техніку та тактику”. У турнірі перше призове місце дісталось І. Захарову, друге – Р. Капітонову і третє А. Григоряну. У фіналі кубку України перше місце виборов Сергій Єфименко, друге – Євген Кіценко. Вітаємо новомосковців з достойними перемогами!

Источник: А. Чиндрова

Можливо, Вам буде цікаво

By