Прощавай, рідна школо!

Ось і настав цей незвичайний день, день святковий, радісний, веселий і сумний водночас. 1 червня 2013 року у Палаці культури Металургів для вчорашніх одинадцятикласників, їх вчителів та батьків пройшла остання урочиста лінійка. Вони прощалися з рідною школою, затишними класними кімнатами, гомінкими шкільними коридорами. Попереду чекає незвідана дорога, сповнена злетів та успіхів.

З привітаннями до них завітали виконуючий обов’язки міського голови Олександр Козлов, народний депутат України Микола Солошенко, педагоги, рідні та близькі.

«Дорогі випускники! Починається новий етап вашого життя, сповнений прагнень реалізувати власні можливості, надії та очікування. Сьогодні, виконуючи соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича, влада робить все для того, щоб ви змогли обрати професію та були гарантовано забезпечені першим робочим місцем. Бажаю вам стати по-справжньому корисними своїй державі та місту і не забувати про те, що основою вашого майбутнього стала освіта, отримана в рідній школі», – зазначив Олександр Козлов.

До теплих слів також приєднався народний депутат України Микола Солошенко.

Від імені всіх випускників зі словами щирої вдячності виступив переможець Всеукраїнської олімпіади з географії, призер обласних олімпіад з історії, географії, біології та правознавства Владислав Галясов.

Цього року школи нашого міста закінчили 460 випускників, серед яких 42 золотих та 6 срібних медалістів.

Відділ з питань внутрішньої політики,

інформації та прес-служби міськвиконкому

Можливо, Вам буде цікаво

By