Наші дівчата – бронзові призери

Команда дівчат ДЮСШ з волейболу (середня вікова група) протягом 2013-14 н. р. брала участь у Чемпіонаті України «Дитяча ліга». Змагання проводилися в три етапи з виїздом на ігри.

Стартувало 20 команд з різних регіонів України, які було розбито на 4 групи по 5 учасниць.

У першому турі в грудні наша команда у м. Миколаєві, граючи проти суперниць ОДЮСШ м. Запоріжжя, ДЮСШ м. Миколаєва, збірної Вінницької області та ДСДЮШОР м. Дніпропетровська, отримала всі перемоги.

Напружено тренуючись і далі, команда готувалася до другого туру. Він пройшов у м. Запоріжжі. Цей тур мав вирішальне значення, бо за підсумками дві команди з кожної групи виходили у фінальний тур, де й розігрувалися медалі. Тактично грамотно будуючи кожну гру, перемогли суперниць із Києва, Чернігова, Полтави, програли лише спортивному ліцею з м. Білої Церкви, забезпечивши собі вихід у фінал, який відбувся у Білій Церкві. Перемогли команди з м. Луцька, програли госаподаркам та виграли у команди ДЮСШ Хмельницької області. Таким чином, наша команда отримала змогу боротися за бронзові медалі. Зустріч зі збірною Вінницької області проходила напружено лише до середини другої партії. Після рахунку 1:0 стало зрозуміло, хто буде бронзовим призером. Загальний рахунок 3:0 тільки підкреслив перевагу нашої команди. А на першому місці опинилася команда господарок з Білої Церкви, другою стала команда з м. Запоріжжя.

Ось вони – бронзові призери і володарки медалей Чемпіонату України: Катерина Сазонова – капітан, колегіум №11; Влада Герасименко, колегіум №11; Влада Сидоренко, СЗШ №6; Ірина Кравець, СЗШ №6; Марія Криворучко, СЗШ №6; Алла Падалка, СЗШ №6; Ольга Лупол, гімназія №3.

Команду готував тренер Борис Рублевський.

Адміністрація ДЮСШ

Можливо, Вам буде цікаво

By