КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА

Здавалося б, що такого страшного в ігровому автоматі на вулиці. Є бажання – грай, ні – йди собі далі, ніхто тебе ні до чого не змушує. Але мало хто знає, скільки зла родинам новомосковців заподіяло перетворення нашого міста на маленький Лас-Вегас…

Двадцятишестирічний Андрій проводити вільний час біля гральних автоматів дуже любив. Але зарплатні продавця-комірника на одноруких бандитів не вистачало. Тож довелось хлопцю jбирати – відмовитись від згубної звички, чи стати на слизьку доріжку злочину. На жаль, Андрій обрав останнє.

Протягом шести місяців продавець не віддавав у повному обсязі виручку від проданого товару. На що сподівався крадій – що господар магазину не помітить пропажу, чи на те, що фортуна таки посміхнеться, і гральний автомат подарує казковий виграш – невідомо. А сума тим часом набігла чимала: інвентаризація показала нестачу більше сорока тисяч гривень!

Андрій повернув власнику магазину лише 10 тис. грн., щодо решти домовився – повертатиме із зарплатні. Але минуло ще три місяці, і чергова інвентаризація знову виявила нестачу. Ну що тут поробиш? Довелося підприємцю звертатися за допомогою до правоохоронних органів.

Андрій свою провину визнав, і наразі продовжує працювати та віддавати борг. Господарю пообіцяв – більше жодних крадіжок. Але хто ж повірить його обіцянкам? Долю злочинця визначила любов до ігрових автоматів, тепер останню крапку має поставити суд.

Источник: А. Чиндрова, за матеріалами М. Березюка, старшого слідчого Новомосковської міжрайонної прокуратури

Можливо, Вам буде цікаво

By