З італії повернулись із золотом

З 4 по 8 листопада в Італії у м. Маріна-ді-Корара проходив Чемпіонат світу з кікбоксингу за версією WTKA IAKSA. У ньому взяло участь 4 216 спортсменів з 40 країн світу, які змагалися на 6 рингах і 14 татамі. Новомосковськ представляли Андрій Єфименко, Євген Кіценко та Руслан Капітонов (на фото).

Руслан, який, на відміну від хлопців, поїхав на Чемпіонат вперше, проводив бої у розділах лоукік-лайт і лайт-контакт у ваговій категорії до 51 кг. В результаті у лайті в фіналі спортсмен програв угорцю і привіз додому срібну медаль. У цій ваговій категорії його суперниками також були спортсмени з ЮАР, Італії, Франції, Угорщини. Хочеться зазначити, що Руслан Капітонов продемонстрував достойні бої, маючи сильних супротивників. За місяць до італійського чемпіонату новомосковець вже отримав Кубок України в Запоріжжі, що є ще одним свідченням його відмінної підготовки.

Андрій Єфименко, який виступав у ваговій категорії до 71 кг, проводив бої у розділах лайт і лоукік-лайт. В останньому йому довелось змагатися з сильним супротивником із Запоріжжя, але перемога врешті-решт таки дісталася Андрію. До нашого міста юнак привіз дві золоті медалі.

Євген Кіценко змагався у ваговій категорії до 75 кг в розділах лайт і фул-контакті виграв у югослава. В результаті Євген також отримав дві золоті нагороди.

На Чемпіонаті у дорослих категоріях відбувалось також вручення чемпіонських поясів, яких наші спортсмени привезли до Новомосковська аж чотири. Супроводжував юнаків до Італії запорізький тренер В. Леонтьєв, а готував до виступів тренер А. Безменко. У наступному році на чемпіонат в Італію Євгена Кіенка та Андрія Єфименка вже чекає офіційний виклик. Руслан Капітонов вже отримав його на 20-й міжнародний турнір з боксу пам'яті О. Примакова та А. Васіна, який відбудеться з 22 по 28 листопада у Челябінську.

Адміністрація Федерації боксу висловлює подяку всім, хто допоміг в організації поїздки новомосковців до Італії. Вітаємо наших юнаків з перемогою і бажаємо успіху у підготовці до Чемпіонату Європи, який буде проходити у Бельгії в травні.

Можливо, Вам буде цікаво

By