Футбольна зима

З 3 по 7 січня юні футболісти Новомосковської ДЮСШ взяли участь у традиційному футбольному турнірі дитячих команд 1997 і 1998 р.н., який проходив у м. Макіївці і був присвячений пам’яті макіївського футболіста і педагога Володимира Морозова.

У турнірі взяли участь команди з Донецького регіону – Макіївки, Шахтарська, Донецька, Ново-Азовська, Авдіївки… На жаль, через карантин на змагання не приїхали спортсмени з Криму, Полтави, Луганська, Орла, Києва. Новомосковці гідно представили Дніпропетровську область в старшій віковій групі у фіналі поступившись футбольній академії донецького «Шахтара» 0:6, і посіли почесне друге місце. Кращим нападником був визнаний новомосковець Олександр Олійник, який отримав пам’ятний приз із рук колишнього футболіста «Шахтара» Юрія Ананченка. Срібні медалі, кубок, грамоти і святкові подарунки отримали В. Рогозін, А. Галіна, А. Некрашевич, Д. Ткач, С. Літвінов, Є. Меюс, В. Малов, В. Фалько, О. Копосов.

Новомосковські спортсмени з молодшої групи у полуфіналі поступилися з рахунком 0:1 донецькому «Металургу», обігравши команду «Зарево-Шахтар» з рахунком 7:0. Знову ж таки найкращим нападником був визнаний наш Євген Воловий. Новомосковці: В. Бобух, Б. Пронько, Д. Ляхов, А. Білий, І. Плохий, Е. Свинобій, А. Тагір’ян, В. Мазниця, М. Сухоребрий, В. Іванюк, Д. Кухманський, Т. Вацький отримали бронзові медалі, кубок, грамоти та подарунки.

Тренери ДЮСШ О. Сігеєв та М. Рогоза вдячні батькам спортсменів за допомогу в організації поїздки на турнір.

Можливо, Вам буде цікаво

By