Золото наше!

Дівчата-волейболістки ДЮСШ Новомосковського управління освіти продовжують приємно дивувати своїми виступами тренерський склад та любителів спорту міст і районів Дніпропетровської області. Про успішний виступ дівчат старшої вікової групи (1993-1994 р.н.) у чемпіонаті області вже повідомлялося раніше, а нині їх естафету перейняла збірна команда 1996-1997 р.н. Вона з 20 по 23 травня взяла участь у чемпіонаті області серед дівчат цієї вікової категорії.

Красивою, самовідданою боротьбою відзначається волейбол, а коли змагаються дівочі колективи, то це видовище вдвічі цікавіше.

Дружні, завжди налаштовані на переможний результат дівчата без зайвого напруження обіграли суперниць з Кривого Рогу. А ось команда з Дніпропетровська виявилась міцним горішком. Але злагодженість у діях і палке бажання перемогти дали змогу нашій команді подолати грізних суперників з рахунком 2:0 (25;19;25;21). Від боротьби у цьому матчі отримали задоволення всі – і гравці, і глядачі. А кращим гравцем захисту у грі була визнана Ярослава Петраш. Отримавши перемоги над збірними командами з Орджонікідзе і Дніпродзержинська, дівчата вкотре довели, що новомосковські волейболістки – найкращі.

Отже, наші чемпіони: Аліна Фінько, Тетяна Марченко, Марія Павлова, Ольга Єфіменко, Ярослава Петраш (колегіум №11), Ольга Пасічник, Руслана Яковенко, Олеся Пирогова (ЗОШ №6), Ганна Скляренко, Яна Масенко, Анастасія Мурчич (ЗОШ № 18), Анна Кайзер (ЗОШ №1).

Вітаємо наших спортсменок з перемогою і бажаємо міцного здоров’я та щасливого літа. А також висловлюємо вдячність батькам за підтримку та розуміння.

Можливо, Вам буде цікаво

By