Автопробіг у підтримку євроінтеграції України

За ініціативою небайдужих людей в місті Новомосковську відбуваються автопробіги в підтримку євроінтеграції України. Ці заходи не мали на меті проведення мітингів, а лише засвідчують, що в нашому місті є чимало людей, які прагнуть, щоб Україна якомога скоріше долучилася до великої сім’ї європейських народів, де панують демократичні цінності.

А це: закони – одні для всіх, коли правоохоронці захищають простих громадян, а не тільки можновладців та мажорів; де відбуваються чесні суди, а не судилища; де корупція держслужбовців зведена нанівець; де пенсіонери отримують гідну пенсію, а робітники – гідну зарплату; де дипломи студентів після навчання визнаються в усьому світі; де ввечері постійно освітлені всі вулиці, якісно відремонтовані дороги; де справно працюють ліфти та не течуть дахи і підвали; де кожна людина відчуває свою гідність та захищеність; де люди мають право на мирні зібрання і вільно висловлюють свою громадянську позицію. Все це разом і складає європейські цінності.

Беручи участь в цих автопробігах, бачиш, як багато мешканців Новомосковська привітно сприймають та радісно вітають ці заходи, тим самим підтримуючи євроінтеграцію України. Цей європейський вибір громадян України є незворотнім і жодні темні сили не зможуть перешкодити йому!

Закликаємо всіх бажаючих автомобілістів Новомосковська приєднуватися до акції «Автопробіг у підтримку євроінтеграції України» кожного вівторка та неділі грудня (збір біля Палацу Металургів о 12 годині).

Активісти автопробігу

Можливо, Вам буде цікаво

By