Новомосковський район: з легковика вилучено постраждалого водія та тіло загиблого пасажира

24-го січня о 01:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась на автошляху М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине неподалік села Піщанка Новомосковського району.

За викликом терміново направлено відділення 31-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, а також відділення місцевої пожежної команди.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що водій легкового автомобіля «ВАЗ 2114» не впорався з керуванням та допустив зіткнення транспортного засобу з вантажівкою «DAF XF», яка знаходилась на узбіччі дороги. Чоловіків, які перебували в легковику, затисло всередині транспортного засобу.

Підрозділом ДСНС, за допомогою гідравлічних ножиць та розтискача, деблоковано та вилучено з конструкцій пошкодженої автівки постраждалого водія, 1989 року народження, та тіло пасажира, який від отриманих травм загинув на місці події.

До надання допомоги залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Співробітниками поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин ДТП.

Можливо, Вам буде цікаво

By