Студентство спортивне

У сонячний вересневий день привітно зустрічав студентів Новомосковського кооперативного коледжу економіки та права ім. С.В. Литвиненка своєю красою чудовий осінній ліс. Він чарував і не відпускав від себе, дарував хороший настрій, бажання бути кращими. Це відчули всі студенти, які поринули у вирій піднесеного настрою програми спортивних змагань «Дня здоров'я».

В кожному русі відчувалося бажання перемоги, згуртованість і готовність підтримки та допоги. Азарт спортивної боротьби змусив уболівальників стати учасниками єдиного дійства – оздоровлення.

Команди із груп Ю-21, Ю-22, О-21, ТКМ-21, ОП-11, Б-21, РО-22 доклали чимало зусиль та уміннь, щоб стати першими у кожному виді змагань та одержати перемогу у загальному заліку. Так, вони її отримали. Робити добру, хорошу справу і при цьому бути щасливими – це і є перемога. Ми побачили ту молодь, про яку так мріємо і на яку чекаємо: без пива і цигарок; без грубощів і пихатості.

В спортивних змаганнях кращими стали студенти із груп: Ю-21 (І місце), керівник групи О. Ясногор, РО-22 (ІІ місце), керівник групи П. Матушкіна, ТКМ-21 (ІІІ місце), керівник групи К. Дроздова.

Організували та провели «День здоров'я»: зам. директора з виховної роботи О. Бут, завідувач з практичного навчання Т. Федченко, студенти: Є. Косяк, М. Сосновиков, С. Волокітін, В. Клочко.

Можливо, Вам буде цікаво

By