Ми за чистий Самарський ліс

Минулої суботи на території Самарського лісу, а саме – у парковій зоні, де відпочиває переважна більшість городян м. Новомосковська за «горбатим мостом», відбувся суботник.

Захід було ініційовано групою підприємців нашого міста, які, до речі, виділили чималі кошти на інвентар та все необхідне для проведення акції.

В прибиранні паркової зони з великим бажанням взяли участь пересічні мешканці Новомосковська, які прийшли зі своїми дітьми. Свою підтримку виказали учні та студенти Новомосковська, небайдужими до наведення порядку у парковій зоні були два депутати Новомосковської міської ради зі своїми родинами.

Окрім зазначених, в акції взяв участь колектив міської газети «Вісник Присамар’я». Розпочавши із загального фото, дружна компанія взялася за прибирання сміття, залишеного відпочивальниками.

Вже за пару годин паркову зону було звільнено від пляшок та пакетів – учасники суботника зібрали близько 400 великих мішків різноманітного непотребу (близько 15 куб. метрів).

Ми за чистий Самарський лісОцінивши ситуацію, як кажуть, на власні очі, підприємці, які були ініціаторами суботника, прийняли рішення про встановлення найближчим часом у місцях концентрації відпочивальників у парковій зоні контейнерів для сміття.

Також ними було обговорено критичний стан маленького місточка по дорозі до «молодіжного» пляжу. Підприємці вирішили віднайти можливість для його ремонту.

Всі учасники суботнику залишилися задоволені зробленим та ніхто не пожалкував про витрачений на добру справу час.

Новомосковці! Любіть та бережіть наш Самарський ліс!

Андрій Александрович

Можливо, Вам буде цікаво

By